Kulturë

Java e Filmit të Kosovës në Bujanoc synon të bëhet tradicionale

 

Prishtinë, 11 dhjetor − Me rrëfimin e protagonistit të filmit “Nëntor i ftohtë”, që shpërfaq një dramë për Kosovën e fillmiviteve ’90, është ndezur ekrani i madh në aktivitetin që është quajtur “Java e Filmit të Kosovës” në Bujanoc.

Të hënën në mbrëmje filmi i realizuar nga Ismet Sijarina, bashkëfinancuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës, është shfaqur në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc. Deri më 15 dhjetor aty do të shfaqen edhe katër filma të tjerë, mes të cilëve “Tri dritare dhe një varje”, “Home Sweet Home”, “Një tregim Prishtine” dhe “T’padashtun”.