Kulturë

“Lake Festival” shënohet me aktivitete të shumta te liqeni i Badovcit

Foto: Let's do it Kosova
 

Aksion pastrimi, diskutim me nxënës për tema mjedisore, mbjellje e drunjve, lojëra të ndryshme e debate – këto ishin vetëm disa prej aktiviteteve të “Lake Festival” që u mbajt sot te liqeni i Badovcit.

“Lake Festival” u organizua në kuadër të projektit “Improved Waste Management for Improved Water and Environment Protection”, mbështetur nga Ambasada Kanadeze dhe Qeveria e Kosovës.