Kulturë

Ministria e Kulturës pritet që të zhvendoset në Prizren

Ministria e Kulturës pritet që të zhvendoset në Prizren
Foto: Koha / ilustrim

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka bërë të ditur se një pjesë e stafit të ministrisë brenda dy javëve pritet të zhvendoset në objektin e ri të ministrisë në qytetin e Prizrenit.

Ai ka thënë se kjo zhvendosje do të bëhet për të qenë sa më afër qytetit më kulturor të Kosovës, Prizrenit.