Kulturë

“Night School” si mësim për jetën

“Night School” si mësim për jetën

Pas prezantimit të adhuruesve të filmit me talentin e zjarrtë të Tiffany Haddish në “Girls Trips”, regjisori Malcolm D. Lee duket se ka bërë një prej lëvizjeve më të mençura në filmin e tij të fundit “Night School” – ka marrë fenomenin e ri si një prej aktoreve kryesore, që ndan skenën bashkë me yllin Kevin Hart, në vend se të kërkojë nga ajo që të ndajë qendrën e vëmendjes me një kuartet.

Megjithëse filmi – në të cilin Hart kthehet në shkollë me idenë që jetën e tij ta vendosë në binarë – dëshmon të jetë më pak i targetuar se aq, dhe ndonjëherë rrezikon që ta bëjë Haddishin thjesht si Bridgette Willson e Hart Adam Sandler në filmin “Billy Madisonrehasg”.