Kulturë

Filmi i parë i jetës është ai që flet për fundin

Filmi i parë i jetës është ai që flet për fundin

Lorena Sopi u lind në Prishtinë më 12.12.1997. Ka studiuar regjinë e filmit në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës (klasa e prof. Emin Halilit).

Tani është studente e regjisë dhe produksionit në Toronto Film School – Kanada.