KTV programi

Serialet turke me zhvillime dramatike në Kohavision

 

Kohavisioni vazhdon transmetimin e episodeve të reja të serisë “MOLLË E NDALUAR”, e cila pasqyron jetën e dy motrave, Jëlldëz dhe Zejnep. Gjatë javës do të keni mundësinë të ndiqni episodet e reja nga 107 deri në 111 duke u njohur me zhvillimet plot dramë dhe të papritura në jetën e dy motrave, të cilat ndryshojnë shumë në raportin që ato mbajnë me njerëzit përreth. Jëlldëz dhe Zejnep do ta pushtojnë ekranin televiziv ekskluzivisht vetëm në KTV, në terminin e zakonshëm, çdo ditë pune duke filluar nga ora 21:30.

“Mollë e ndaluar” është një nga seritë më të shikuara televizive që shquhet për kastën e aktorëve të mirënjohur dhe shumë të dëshiruar në Turqi, dhe jo vetëm. Gjatë javës vazhdon edhe transmetimi i serisë televizive “Rrahje zemre” e cila vjen në transmetim gjashtë herë në javë nga e hëna deri të shtunën me fillim nga ora 10:45 dhe ritransmetim nga ora 17:45.