Kronikë

Arrestohet për kanosje në Prishtinë

Një person është arrestuar të hënën në rrugën “Uran Ajeti” në Prishtinë pasi ka kanosur një person tjetër.

Sipas raportit të policisë, i arrestuari po ashtu ka dëmtuar kamerat e sigurisë dhe ashensorin në hyrjen e banesës së viktimës.