Kronikë

Shqiptarja drejtonte ‘ushtrinë’ e xhepistëve në Athinë

Fatmira Cami, 32 vjeçarja shqiptare, së bashku me një bashkëkombës të vet drejtonte “ushtrinë” e hajdutëve të kapur ditë më parë në Greqi.

Policia greke ka bërë publike identitetet dhe shumicën e fotove të anëtarëve të bandës 49 anëtarësh.