Kronikë

Arrestohen dy të mitur të dyshuar për vrasjen e 16-vjeçit

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dy persona, nën dyshimin për vrasjen e një 16-vjeçari në Prishtinë.

Aulon Zeka është vrarë dje në Prishtinë, trupi i të cilit është gjetur i shtrirë në tokë afër një kioske në rrugën Gjon Sereqi-Prishtinë. Tani Policia ka njoftuar se të dielën ka arrestuar dy persona të cilët janë dërguar në qendrën e mbajtjes për 48 orë. Të dy të arrestuarit, një femër dhe një mashkull, janë të mitur.