Kronikë

3 të dyshuar për marrje me prostitucion në Prizren

Në Fshatin Xërxë në Prizren, pas hetimeve të zhvilluara në dyshimin e bazuar për kryerjen e veprës mundësim në prostitucion dhe ofrim i lokaleve për prostitucion janë arrestuar 3 të dyshuar meshkuj.

Në raportin policor thuhet se me urdhër të prokurorit të dyshuarit pas intervistimit janë liruar dhe por se rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.