Kronikë

12 vjet burgim për dy kosovarët që kryen 78 vjedhje në Zvicër

Kanë kryer 78 vjedhje, një grabitje dhe delikte të tjera. Dy kosovarët janë dënuar në Gjykatën e Qarkut në Wil (St.Gallen), njëri me 7 dhe tjetri me 5 vjet burgim.

Procesi gjatë javës së kaluar është zhvilluar nën masa të rrepta sigurie. Të akuzuarit ishin sjellë në ndërtesën e gjykatës, të lidhur me pranga në duar dhe në këmbë, shkruan tagblatt.ch.