Kronikë

Gjendet i vdekur në një pusetë i moshuari në Prishtinë

 

Policia e Kosovës ka marr një informatë se më 06.03.2017 rreth orës 21:30 një person (mashkull), ka dalë nga shtëpia e tij, që nga ora 10:30 dhe nuk është kthyer (lajmëruar) më.

Me të marrë informacionin, njësitet e nevojshme policore, kanë ndërmarrë një varg veprimesh operative për gjetjen e personit në fjalë, “të cilin pa shenja jete e kanë gjetur në rrugën në “Xheladin Hana ” në Prishtinë, saktësisht në një pusetë”.