Kronikë

Tri femra tentuan të shmangin karantinën duke kaluar ilegalisht kufirin, arrestohen

Tri femra tentuan të shmangin karantinën duke kaluar ilegalisht kufirin, arrestohen

Tri femra dje tentuan t’i ikin karantinës në Kosovë duke kaluar kufirin ilegalisht.

Policia ka treguar se gjatë patrullimit njësiti ka hasur dhe ndaluar tre persona të gjinisë femërore kosovare duke kaluar ilegalisht kufirin nga territori i Shqipërisë për në territorin e Kosovës, afër vendit të quajtur Foleja e Shqiponjave.