Kronikë

34 persona të ndaluar në 24-orëshin e fundit për shkelje të masës për kufizim të lëvizjes

34 persona të ndaluar në 24-orëshin e fundit për shkelje të masës për kufizim të lëvizjes

Policia e Kosovës ka ndaluar 34 persona në 24 orët e fundit në gjithë Kosovën, për shkelje të masave që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Sipas raportit policor, 34 personat janë ndaluar në 18 raste të ndryshme dhe shumica prej tyre janë ndaluar pasi kanë lëvizur jashtë orarit të lejuar, që është nga 6:00 – 17:00.