Kronikë

10 të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale në kohë pandemie

10 të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale në kohë pandemie

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar 10 persona në Pejë, të dyshuar për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm dhe për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Sipas njoftimit nga Policia, ngjarja ka ndodhur në Qendrën zejtare në Pejë.