Kronikë

Mbi 35 të arrestuar në Kosovë për mosrespektim të masave për parandalimin e shpërndarjes së Covid-19

Foto: Koha / Ilustrim
 

Gjatë së dielës, Policia e Kosovës ka inciuar 14 raste në qytete të ndryshme dhe ka arrestuar mbi 35 persona për mos-respektimin e vendimit për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Në raportin 24 orësh raportohet se raste të tilla ka pasur në rajonin e Prishtinës, Podujevës, Gjakovës, Mitrovicës e Vushtrrisë, raporton KOHA.