Kronikë

20 të arrestuar për mosrespektim të masave për parandalimin e shpërndarjes së Covid-19

20 të arrestuar për mosrespektim të masave për parandalimin e shpërndarjes së Covid-19
 

Gjatë së premtes, Policia e Kosovës ka arrestuar 20 kosovarë në qytete të ndryshme, për mos-respektimin e vendimit për parandalimin e përhapjes së covid-19.

Në raportin 24 orësh, evidentohet se më së shumti raste të tilla, ka pasur në rajonet e Gjakovës, Prizrenit dhe të Prishtinës, raporton KOHA.