Kronikë

Dy të arrestuar për grabitje me armë në Prishtinë e Ferizaj

Dy të arrestuar për grabitje me armë në Prishtinë e Ferizaj
Foto: PK

Hetuesit policorë të sektorit rajonal të hetimeve në Ferizaj, kanë arrestuar dy persona B.G. 25 vjeçar dhe V.S. 26 vjeçar, si të dyshuar për tetë raste të grabitjeve me armë në rajonin e Ferizajt, si dhe një rast grabitje me armë në rajonin e Prishtinës.

Lidhur me këto raste, hetuesit policorë kanë siguruar prova të mjaftueshme materiale të cilat janë gjetur me rastin e bastisjes së shtëpisë dhe objekteve tjera përcjellëse.