Kronikë

Arrestohen vëllezërit Klement dhe Eldi Çala për grabitjen spektakolare para një viti në Rinas

Arrestohen vëllezërit Klement dhe Eldi Çala për grabitjen spektakolare para një viti në Rinas
 

Pasi 1 viti në kërkim janë arrestuar vëllezërit Klement dhe Eldi Çala të cilët kërkoheshin nga Policia për grabitjen spektakolare në prill të vitit të kaluar në Rinas.

Në operacionin për arrestimin e tyre janë përfshirë 300 forca policore.