Kronikë

Një muaj paraburgim për grabitje në Prishtinë

Foto: Koha / ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar një muaj paraburgim kundër të pandehurit B.K. për shkak të dyshimit se i njëjti në bashkëpunim me të pandehurin A.G. kanë kryer veprat penale “Grabitje” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll dhe posedim të paautorizuar të armëve”.

Sipas njoftimit, Gjykata ka marrë aktvendim dhe të pandehurit B.K i ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, duke filluar prej datës 4 mars.