Kronikë

Suspendohen komandanti i policisë në Zubin Potok, shefi i hetimeve e një polic “për keqpërdorim të detyrës”

Suspendohen komandanti i policisë në Zubin Potok, shefi i hetimeve e një polic “për keqpërdorim të detyrës”

Policia e Kosovës ka realizuar një inspektim në Stacionin policor në Mitrovicën Veriore, më konkretisht në Zubin Potok, ku thotë se kanë hasur parregullsi.

Sipas një raporti të PK-së, me këtë rast është iniciuar suspendimi në nivel lokal të një zyrtari policor, shefit të hetimeve dhe komandantit të stacionit policor në Zubin Potok.