Kronikë

Inspektorati e Policia mbyllin nëntë lokale në Ferizaj

Inspektorati e Policia mbyllin nëntë lokale në Ferizaj

Inspektorati i Komunës së Ferizajt në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, kanë nis një aksion i cili ka rezultuar me mbylljen e nëntë lokaleve shkaku i zhvillimit të veprimtarive në mënyrë të jashtëligjshme kundër vlerave morale të shoqërisë.

Nëpërmjet një njoftimi komuna ka bërë me dije se aksioni është zhvilluar në rrugën “Gursel e Bajram Sylejmani”, “Besim Rexhepi” dhe në disa rrugë të tjera të qytetit.