Kronikë

Një të mituri në Prishtinë ia grabisin celularin, e sulmojnë dhe ikin

Një të mituri në Prishtinë ia grabisin celularin, e sulmojnë dhe ikin
Foto: Ilustrim

Pasi ia grabitën celularin, një të mitur në Prishtinë disa persona të panjohur edhe e sulmuan fizikisht.

Rasti ka ndodhur dje në rrugën “Mic Sokoli” në kryeqytet.