Kronikë

Apeli çon në burg Tolajn dhe pesë zyrtarë të tjerë për rastin e asgjësimit të barnave pa afat

 

Gjykata e Apelit ka ndërruar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë e cila kishte liruar nga akuzat për korrupsion gjashtë zyrtarë e ish-zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë e Ministrisë së Mjedisit.

Rreth dy vjet me parë Gjykata në Prishtinë pati liruar të gjithë të akuzuarit për korrupsion nga përgjegjësia penale.