Kronikë

3 persona të arrestuar për organizim të lojërave të fatit në Prishtinë

3 persona të arrestuar për organizim të lojërave të fatit në Prishtinë
 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë ditës së djeshme ka arrestuar tre persona për organizim të lojërave të fatit në Prishtinë.

Dy persona janë arrestuar në rrugën “Viktor Majer” të Prishtinës, të cilëve i janë sekuestruar tri shtëpiza kompjuterike, pesë TV dhe disa tiketa të bastorës.