Kronikë

Një i ri vritet në Prizren, dy persona arrestohet nën dyshimin se e therën me thikë

Një i ri vritet në Prizren, dy persona arrestohet nën dyshimin se e therën me thikë

Një 19-vjeçar ka vdekur në Qendrën Emergjente në Prizren, pasditen e së dielës, pasi kishte marrë lëndime nga një përleshje në rrugën “Xhevat Berisha”.

Sipas njoftimit nga Policia, pas pranimit të informatës për të dyshuarit, është kryer një kontroll dhe janë arrestuar, H.S. i lindur më 1996 dhe Sh.S. i lindur më 1994.