Kronikë

Nga 3 vjet burgim dhe nga 1000 euro gjobë dy hajnave nga Prizreni

Nga 3 vjet burgim dhe nga 1000 euro gjobë dy hajnave nga Prizreni
 

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal. Ka dënuar me nga 3 vjet burgim dhe me nga 1000 euro gjobë dy të dyshuar, SH.K., dhe A.B. nga Prizreni, për shkak të veprës penale “vjedhje e rëndë”.

Të akuzuarit me iniciale SH.K. dhe A.B. gjykata i ka shpallur fajtorë dhe i ka dënuar secilin veç e veç me dënimin me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 3 vitesh si dhe veç e veç dënim me gjobë në shumën me nga 1000 (njëmijë) euro.