Kronikë

Fshehën në trup 25 mijë euro, shqiptari dhe bullgarja kapen në Kapshticë

Fshehën në trup 25 mijë euro, shqiptari dhe bullgarja kapen në Kapshticë

Dy persona janë kapur në pikën Kufitare të Kapshticës në Devoll pasi nuk kishin deklaruar 25 mijë euro.

Shqiptari me banim në Greqi J.R, 46 vjeç dhe bullgarja D.D, 31 vjeçe janë vendosur nën hetim nga Policia kurse sasia prej 25 mijë eurosh është sekuestruar nga Policia. Ata ishin duke dalë nga territori shqiptar me automjetin e tyre drejt Greqisë kur nëvijën e dytë u ndaluan për kontroll nga Policia. Aty u konstatua dhe sasia e padeklaruar e parave.