Kronikë

Arrestohen dy të dyshuar të cilët goditën një person në Istog me sëpatë, ia vodhën veturën dhe paratë

Arrestohen dy të dyshuar të cilët goditën një person në Istog me sëpatë, ia vodhën veturën dhe paratë
Foto: Koha/Ilustrim

Me datë 29.12.2019 rreth në orën 11:33 në stacionin policor në Istog, policia përmes një njoftimi për media thotë se ka shkuar viktima dhe ka raportuar se dy persona të panjohur e kanë sulmuar.

Në raport, thuhet se e kanë goditur në kokë me mjet të fortë (sëpatë) duke i shkaktuar lëndim të lehtë trupor, dhe nën kërcënimin e sëpatës ia kanë marrë parat e gatshme nga xhepi, ku sipas PK-së, ishin 110 euro dhe 10 franga, si dhe nga viktima kanë kërkuar çelësat e veturës të cilën ia kanë marrë.