Kronikë

Një i arrestuar në Podujevë për dhunë në familje

Një i arrestuar në Podujevë për dhunë në familje

Një person është arrestuar pasi ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj bashkëshortes së tij.

Sipas njoftimit të Policisë, rasti ka ndodhur në Podujevë.