Kronikë

Zhduket një vajzë në Pejë

Zhduket një vajzë në Pejë

Një vajzë është raportuar e zhdukur në Pejë.

Rastin në Polici e ka raportuar nëna e viktimës, derisa ka njoftuar se e njëjta është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.