Kronikë

Për 24 orë 41 aksidente në Kosovë

Për 24 orë 41 aksidente në Kosovë
 

41 aksidente trafiku kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit për media nga Policia e Kosovës, 1 aksident ishte fatal, 17 aksidente me të lënduar dhe 23 me dëme materiale, transmeton Koha.net.