Kronikë

Arrestohen 5 persona për kontrabandim me mallra në Korçë, në mesin e tyre dy policë e një doganier

Arrestohen 5 persona për kontrabandim me mallra në Korçë, në mesin e tyre dy policë e një doganier
 

Policia e Shqipërisë në Korçë në bashkëpunim me sektorin e shërbimit për çështjet e brendshme dhe ankesat në Korçë, finalizuan me sukses operacionin policor të koduar “Gorica”, për goditjen e veprimtarisë së paligjshme të kontrabandimit me konfeksione dhe mallra të ndaluar, si rezultat i të cilit u bë arrestimi në flagrancë i dy policëve, një doganier dhe dy personave të tjerë, si dhe janë shpallur në kërkim shtatë persona.

Sipas Policisë, i arrestuar është Sh.D., 35 vjeç, banues në Korçë, me detyrë doganier pranë Doganës së Goricës, Y.Rr., 53 vjeç, banues në Tiranë, punonjës policie me detyrë përgjegjës turni, B.H., 54 vjeç, banues në Korçë, punonjës policie me detyrë kontrollor, J.K., 51 vjeç, banues në fshatin Kallamas, Pustec, punonjës policie me detyrë trup shërbimi, pranë Pikës së Kalimit Kufitar Goricë dhe A.H., 58 vjeç, banues në Korçë, si edhe u shpallën në kërkim shtetasit M.K., 35 vjeç, banues në Bilisht; N.S., 44 vjeç, banues në Liqenas; A.H., 42 vjeç; E.Z., 44 vjeç; A.P., 37 vjeç; Dh.K., 23 vjeç; M.Xh., 35 vjeç, banues në Korçë.