Kronikë

49 aktakuza për 24 orë në Kosovë

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 49 aktakuza kundër 54 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë njëmbëdhjetë (11) persona, si dhe janë bërë tri (3) kërkesa për caktimin e paraburgimit të tre (3) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.