Kronikë

SHSKUK dënon sulmin ndaj infermierëve në Mitrovicë, kërkon hetime

SHSKUK dënon sulmin ndaj infermierëve në Mitrovicë, kërkon hetime
Foto: Ilustrim

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka pranuar informatën nga Spitali i Përgjithshëm "Dr.Sami Haxhibeqiri"në Mitroivcë, se, mbrëmë rreth orës 20:00, në Repartin e Emergjencës janë sulmuar dy infermierë derisa po kryenin punën e tyre.

LEXO EDHE: Dy persona sulmojnë dy infermierë në Mitrovicë