Kronikë

Suspendohen dy zyrtarë policorë lidhur me rastin në “Duplex”

Suspendohen dy zyrtarë policorë lidhur me rastin në “Duplex”
Foto: Ilustrim

Dy zyrtarë policorë të NJSO janë suspenduar lidhur me rastin në Duplex muajin e kaluar, ku katër persona u plagosën.

Të suspenduarit janë G.P dhe I.H.