Kronikë

Në rrugën “B” në një lokal vidhen nga kasaforta mbi 43 mijë euro

Në rrugën “B” në një lokal vidhen nga kasaforta mbi 43 mijë euro
Foto: Koha/Ilustrim

Dje në rrugën “B” në kryeqytet ka ndodhur një vjedhje e rëndë.

Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur se ankuesja femër K/Shqiptare – menaxhere e një lokali, ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë lokalit dhe nga kasaforta kanë arritur të vjedhin një shumë parash prej 43.466€.