Kronikë

Bixhoz ilegal në Fushë Kosovë, arrestohet punëtori ndërsa pronari s’dihet kush është

Bixhoz ilegal në Fushë Kosovë, arrestohet punëtori ndërsa pronari s’dihet kush është

Dje në Fushë Kosovë, raportohet se njësitë policore, me autorizim të prokurorit të shtetit dhe urdhrit verbal të gjyqtarit të procedurës paraprake, kanë bastisur një lokal në të cilin kanë qenë duke u zhvilluar veprimtari të kundërligjshme të lojërave të fatit.

Si dëshmi njësitet policore kanë gjetur dhe kanë konfiskuar: një Softuer, 4 shtëpiza kompjuteri, një DVR të kamerave të sigurisë, një printer të tiketave dhe një qese të zezë e mbushur me tiketa të luajtura.