Kronikë

Po kontrabandonin mallra nga Serbia në Kosovë, arrestohen

Po kontrabandonin mallra nga Serbia në Kosovë, arrestohen
Foto: Koha/Ilustrim
 

Dje në fshati Novosellë në Kamenicë, janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K-Serbë, njëri zyrtar policor, pasi që të njëjtit me furgon përmes rrugëve ilegale nga Serbia për në Republikën e Kosovës ishin duke kontrabanduar mallra.

“Në furgon kishte një kazan për zierjen e rakisë, dy thasë koncentrat për kafshë dhe tetë paketime të vogla të barnave, për të cilat të dyshuarit nuk posedonin dokumentacion përkatës”, thuhet në raport.