Kronikë

Arrestohen dy persona për vjedhje në një lokal në Pejë

Arrestohen dy persona për vjedhje në një lokal në Pejë
 

Policia e Kosovës në Pejë, më 3 nëntor të këtij viti, është njoftuar se gjatë orëve të natës persona të dyshuar kanë hyrë me forcë në lokalin e një të dyshuari në rrugën “Mbretëresha Teutë” në Pejë.

Njësitet relevante të Policisë së Stacionit Policor Pejë, menjëherë iu kanë përgjigjur vendit të ngjarjes duke bërë sigurimin e vendngjarjes dhe mbledhjen e dëshmive.