Kronikë

Transportonte 1284 litra vaj motorik pa dokumente, i konfiskohet

Transportonte 1284 litra vaj motorik pa dokumente, i konfiskohet

​Policia e Kosovës ka ndalur një fugon në Viti, i cili ishte duke transportuar vaj motorikë pa dokumentet përkatëse.

Me vendim të prokurorit, furgoni së bashku me 1284 litra vaj motorik është konfiskuar, ndërsa, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.