Kronikë

Një vit burgim dhe 500 euro gjobë pasi kreu një vjedhje të rëndë

Një vit burgim dhe 500 euro gjobë pasi kreu një vjedhje të rëndë
Foto: Ilustrim

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale A.D. nga Prizreni për shkak se ka kryer veprën penale vjedhje e rëndë.

Të akuzuarin me iniciale A.D, njofton gjykata, pas pranimit të fajësisë, gjykata e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me dënim me gjobë në shumën prej 500 euro si dhe dënimin me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 1 viti.