Kronikë

Për 24 orë 8 persona të ndaluar për vepra të ndryshme penale

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Koha/Ilustrim
 

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga Prokuroritë Themelore janë ndaluar për 48 orë 8 persona, si dhe janë bërë 2 kërkesa për caktimin e paraburgimit të 2 personave, të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, janë ndaluar katër (4) persona të dyshuar.