Kronikë

Digjet një fabrikë në Podujevë

Digjet një fabrikë në Podujevë
 

Një fabrikë për paketimin e parketit në rrethana të panjohura është përfshirë nga zjarri në fshatin Obranqë të Podujevës.

Rasti ka ndodhur dje pasdite dhe është raportuar nga pronari.