Kronikë

Vritet një 25 vjeçar në Rahovec

 

Me datë 17.05.2017 në ora 02:00, stacioni policor në Rahovec ka marr informatë për një rast gjuajtje me armë zjarri në fshatin Ratkoc, saktësisht në afërsi të udhëkryqit që lidhet me fshatrat Denjë dhe Vrajak.

Patrullat policore menjëherë kanë dal në vendin e ngjarjes dhe në atë lokacion kanë gjetur të shtrirë në skaj të rrugës një person të moshës rreth 25 vjeçar i cili kishte lëndime të dukshme në pjesën e kokës.