Kronikë

Policia kërkon ndihmën e publikut për gjetjen e 24 vjeçarit nga Lipjani

Policia kërkon ndihmën e publikut për gjetjen e 24 vjeçarit nga Lipjani

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prishtinë njofton se më datë 14.10.2019, është raportuar për një person 24-vjeçar të zhdukur dhe njëkohësisht kërkon ndihmën e publikut për gjetjen e tij.

Sipas Policisë, bëhet fjalë për Shqipdon Alija, i lindur në vitin 1995, banues në fshatin Gadime e ulët , Lipjan, transmeton Koha.net.