Kronikë

Një muaj paraburgim vrasësit të vëllait në Çifllak të Rahovecit

Një muaj paraburgim vrasësit të vëllait në Çifllak të Rahovecit
 

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë kërkesë në Gjykatën Themelore në Gjakovë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit, A.M., me dyshimin e bazuar se i njëjti ka kryer veprat penale “ Vrasje e rëndë”, dhe “ Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Më 8 maj 2019, në fshatin Çifllak, Komuna e Rahovecit, pikërisht në shtëpinë e tyre, i pandehuri A.M., me dashje dhe për motive të panjohura ka privuar nga jeta tani të ndjerin, vëllain e vet N.M., duke e qëlluar me armë në gjoks. Po ashtu ai, më parë e deri më 8 maj 2019, pa autorizim ka mbajte armë dhe municion, të cilën e ka përdorur edhe për vrasjen e tani të ndjerit N.M., e cila armë nuk është arritur të konfiskohet, pasi që pas kryerjes së veprës, i pandehuri e ka fshehur.