Kronikë

Policia kërkon ndihmë për kapjen e një të dyshuari për vepra penale

Policia kërkon ndihmë për kapjen e një të dyshuari për vepra penale

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore në Pejë për publikimin e fotos së një personi të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është: