Kronikë

Arrestohet drejtori i Infrastrukturës në Drenas për keqpërdorim të pozitës zyrtare

 

Policia e Kosovës me njësitë relevante për hetimin e krimit ekonomik dhe korrupsionit në rajonin e Prishtinës, me autorizim edhe të Prokurorisë kompetente, ka arrestuar Drejtorin e Drejtorisë së Infrastrukturës në Komunën e Drenasit, Idriz Hysenaj.

Kjo pasi i njëjti dyshohet për keqpërdorim të pozitës së tij zyrtare.