Kronikë

Arrestohet në Paraguai djali i ish prefektit të Shkodrës për përfshirje në skemë mashtrimesh

Arrestohet në Paraguai djali i ish prefektit të Shkodrës për përfshirje në skemë mashtrimesh

Policia e Paraguait ka arrestuar Elton Radovanin, djalin e ish prefektit të Shkodrës, Paulin Radovani, të përfshirë në një skeme borxhesh dhe mashtrimesh.

Elton Radovani është arrestuar pasi Interpoli e ka shpallur në kërkim ndërkombetar.